NBC-skydd

NBC-skydd scenarioNBC-skyddet i insatsförsvaret kommer att skilja sig mycket från hur NBC-skyddet var i det gamla försvaret. Hotbilden är en helt annan och nätverket kommer att ge helt andra möjligheter att hantera hotet. Det kommer att bli precision även i NBC-skyddet. I detta scenario visas hur det kan gå till. Ett svenskt förband har sänts till ett land där en grupp är beredd att använda enklare typer av NBC-vapen för att skapa skräck. Målet är att kontrollera befolkningen och driva de främmande trupperna ur landet.

——————————————————
Text: Jan-Ivar Askelin, Illustration: Martin Ek

15 reaktioner till “NBC-skydd”

 1. Pingback: Julius
 2. Pingback: Troy
 3. Pingback: Jamie
 4. Pingback: Carlos
 5. Pingback: ivan
 6. Pingback: Roy
 7. Pingback: warren
 8. Pingback: terry
 9. Pingback: albert
 10. Pingback: otis
 11. Pingback: Nathaniel
 12. Pingback: Casey
 13. Pingback: lloyd
 14. Pingback: Fred
 15. Pingback: Hubert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *