Från stugan till campen

Hur stort är försvaret [Converted]Årets försvarsbeslut kan ses som en bekräftelse på att det är det internationella engagemanget som styr verksamheten. Försvaret säger att den nya verkligheten inte kan klaras med de gamla reglerna och att det gamla värnpliktssystemet i grunden måste förändras. På tidsaxeln nedan ses de viktigaste stationerna och utspelen på väg mot det som kallats försvarets ödesbeslut.

——————————————————
Text: Jan-Ivar Askelin, Illustration: Martin Ek

9 reaktioner till “Från stugan till campen”

  1. Pingback: gene
  2. Pingback: rex
  3. Pingback: jorge
  4. Pingback: Vincent
  5. Pingback: hector
  6. Pingback: nick
  7. Pingback: Alan
  8. Pingback: Bryan
  9. Pingback: david

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *