Internet växer!

Testrubrik
Testrubrik

Internet växer

När informationsflödet blir digitalt upphör de gamla mediagränserna. Förr satt vi vid tv- apparaten, läste tidningen, pratade i telefonen, skrev ett brev och stoppade räkningar i kuvert. Allt på en gång, var sak för sig. Nu gör vi allt på
en gång i en enda apparat som hanterar den allt stridare digitala informationsströmmen. Vår farkost på detta digitala hav blir allt mindre, starkare och billigare. I denna nya värld diskuteras vad tryckfrihet är. I denna nya värld är kontanter dyrare att hantera än kort.
——————————————————
Text: Jan-Ivar Askelin, Illustration: Martin Ek

Från Framsyn nr 1-2006

9 reaktioner till “Internet växer!”

  1. Pingback: Michael
  2. Pingback: George
  3. Pingback: Gordon
  4. Pingback: Ronnie
  5. Pingback: cory
  6. Pingback: mathew
  7. Pingback: edward
  8. Pingback: Lawrence
  9. Pingback: isaac

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *