Logistikens historia

Logistikhistoria_Klar [Converted]Hjärnan bakom den amerikanska logistiken under första Gulfkriget lär ha inspirerats av Alexander den store som förde fram sin logistik nära fronten. Logistik har alltid funnits, men länge kallades det för träng eller underhåll. Dagens och framtidens logistik har en mycket vidare innebörd. Logistiken sägs ha blivit en konst i och med att man kunde räkna på resurser. Militärer var en gång de ledande logistikerna. Nu lär militärerna av civila företag.

Text: Jan-Ivar Askelin, Illustration: Martin Ek

12 reaktioner till “Logistikens historia”

 1. Pingback: Edward
 2. Pingback: Kenneth
 3. Pingback: Randall
 4. Pingback: ryan
 5. Pingback: darryl
 6. Pingback: fredrick
 7. Pingback: mathew
 8. Pingback: Anthony
 9. Pingback: bob
 10. Pingback: Scott
 11. Pingback: Joshua
 12. Pingback: elmer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *